Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj skvelý 3 izbový byt s lodžiou po rekonštrukcii

Ulica: Rúbanisko III
Mestská časť: Rúbanisko III
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
75 500 €

Popis nehnuteľnosti

Reality Novohrad Vám PONÚKA na predaj 3 izbový byt s lodžiou, v osobnom vlastníctve, po rekonštrukcii, s celkovou úžitkovou plochou 72 m2. Tento byt sa nachádza na 6 poschodí zrekonštruovaného bytového domu s výťahom - sídlisko Rúbanisko III v Lučenci. 

Dispozícia
Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, samostatnej izby so vstupom na lodžiu, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Byt prešiel rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené plastové okná, plávajúce podlahy vo všetkých izbách, na chodbe, v kuchyni, kúpeľni, toalete i na balkóne položená kvalitná dlažba, jadro je sadrokartón. V celom byte sú stierky, maľovky. V kuchyni na mieru vstavaná nová kuchynská linka, s novými elektrickými spotrebičmi a umývačkou riadu.  K bytu prislúcha pivnica nachádzajúca sa v suteréne bytového domu.

Správca bytového domu je SPOOL, a.s

Primerané mesačné náklady cca 200,- €

Lokalita
Byt sa nachádza v dobrej lokalite, s veľkou možnosťou využitia voľného času, s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je materská škola, základná škola, zastávka MHD, supermarket Billa, COOP Jednota, lekáreň, drogéria, Pizzeria a mnoho ďalších. Výhodou je periférna, pokojná časť sídliska, s krásnym výhľadom na okrajovú časť mesta Lučenec.                                              

Názor makléra 
Byt pôsobí útulne a moderne vďaka novej rekonštrukcii. Vďaka svojej polohe a vybavenosti je ideálny pre rodiny s deťmi, alebo pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s dobrou dostupnosťou do centra mesta.

V cene je zahrnutý komplet právny servis našou advokátskou kanceláriou s autorizovanými zmluvami. Veľmi výhodné podmienky pre získanie hypotekárneho úveru, ktorý Vám rád sprostredkuje náš hypotekárny poradca.
Pre viac informácii ohľadne nehnuteľnosti a obhliadok ma neváhajte kontaktovať na mail: realitynovohradlc@gmail.com, alebo na tel. čísle 0951738446

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
72 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
72 m2
Počet logií:
1
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Beata Kövešdiová

Beata Kövešdiová

Váš partner v realitách

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • Српски

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti